Nova guia per a les instal·lacions d'autoconsum energètic

L'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia (IDAE), que depèn del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, ha publicat una nova versió actualitzada i completa de la Guia Professional de Tramitació de l'Autoconsum, per tal de facilitar a la ciutadania la tramitació i posada en marxa de les instal·lacions d'autoconsum energètic.

En la nova versió, es destaquen les noves possibilitats que s'obren per a l'autoconsum gràcies a l'autoconsum col·lectiu a través de xarxa, que si es connecta a la xarxa interior d'un dels consumidors associats i els consums auxiliars són menyspreable, permetrà que aquests accedeixi al sistema de compensació simplificada. A més a més, s'amplien els exemples de compensació per incloure aquestes opcions a través de la xarxa i es completen alguns procediments i recomanacions.

La nova versió incorpora els últims procediments administratius posats en marxa per les comunitats autònomes per a autoritzar i legalitzar les instal·lacions d'autoconsum, gràcies a la col·laboració d'EnerAgen i de les comunitats autònomes.

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.