Objectius del Grup de Treball de Fabricació Additiva de la Comissió Indústria 4.0 dels EIC

El nostre país no va sobrat d’oportunitats de ser rellevants a cada nova tecnologia que apareix. En el cas de la Fabricació Additiva aquesta regla es trenca i molts signes indiquen que podríem passar del paper de seguidors al de líders. 
El grup de treball Fabricació Additiva de la Comissióm Indústria 4.0 dels EIC és conscient d’aquesta situació i entén el valor que un col·lectiu com el dels enginyers faci un pas endavant per a posar el seu gra de sorra per a que aquest lideratge es faci efectiu. 
El nou grup de Fabricació Additiva té diversos objectius plantejats:
- Constituir-se en un espai de debat dels enginyers per ajudar a elaborar polítiques de promoció i impuls d’aquesta tecnologia en el teixit industrial català
- Actuar com a prescriptors de la seva aplicació, elaborant codis de praxis industrials que permetin superar la manca de normalització de la tecnologia derivada de la seva novetat i ràpida evolució: el grup de treball com un lloc de reflexió i ajuda als que han de definir les “regles del nou joc”.
- Promoure el networking entre els seus integrants, amb la vista posada en explorar col·laboracions que permetin fer avançar noves aplicacions d’aquesta tecnologia.
- Ser agent de difusió de l’estat de l’art de la Fabricació Additiva, fent atenció tant a l’entorn europeu i mundial, com a les novetats que sorgeixen del nostre país.
- Col·laborar amb les entitats que promouen la formació, recerca, desenvolupament i implantació de la Fabricació Additiva al nostre entorn, tant d’empreses com de ciutadania, aportant la visió estratègica dels enginyers.
- Organitzar actes corporatius vinculats a la Impressió 3D, com ara sessions informatives o visites als principals protagonistes d’aquesta tecnologia a Catalunya. 
Us convidem a afegir-vos al grup de treball, i per això esperem els vostres correus a felip.fenollosa@enginyers.net  Properament us informarem del calendari previst de trobades.
 
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.