Segona edició del concurs de Siemens per trobar a la millor start-up espanyola

Siemens obre la convocatòria de la segona edició del concurs per triar a la millor start-up espanyola (#StartUpSiemens). Es tracta d'una competició anual que selecciona les idees més innovadores per aplicar en els diferents àmbits de negoci de la companyia, que abasta des de la intel·ligència artificial, les màquines autònomes o l'electrificació descentralitzada a la mobilitat en xarxa, les aplicacions blockchain o els vols elèctrics.

Després de l'èxit de participació de la primera edició, Siemens engega de nou aquesta iniciativa amb l'objectiu de fomentar les idees disruptives per accelerar el desenvolupament de noves tecnologies. Per aquest motiu, Siemens va crear la unitat Next47, que disposa de fons de 1.000 milions d'euros per invertir en noves propostes durant els cinc primers anys de vida. En aquesta segona edició, el guanyador aconseguirà l'opció de poder obtenir finançament per al seu projecte i apuntalar així el desenvolupament de la idea.

Inscripcions fins al 4 d'octubre

Els emprenedors interessats a participar en aquesta edició podran inscriure's a partir d'avui a través de la web i emplenar les dades en un document de registre abans del 4 d'octubre. Entre tots els projectes rebuts, un comitè d'experts integrat per representants de diferents àrees d'activitat de Siemens Espanya avaluarà i seleccionarà les 10 candidatures finalistes, que es donaran a conèixer el pròxim 16 d'octubre a la pàgina web del concurs. Finalment, la start-up guanyadora s'anunciarà durant l'acte de celebració de la final, que tindrà lloc el 25 i 26 d'octubre a la seu de la companyia, després de la deliberació final del jurat.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.