Tesla ja ha rebut 325.000 reserves pel seu Model 3

Sembla que ha arribat el moment del cotxe elèctric, com així ho demostra la gran demanda de reserva que està tenint el Model 3 de Tesla. I és que la companyia Tesla Motors ha anunciat que les reserves del seu prototip han arribat fins a les 325.000 unitats, fet que comportarà 325 milions a la tresoreria d’aquesta empresa americana.

Amb aquests diners, Tesla Motors ho tindrà més fàcil per intentar arribar a temps a la producció dels vehicles. Aquest número de reserves encara pot créixer més quan la companyia d’Elon Musk expliqui més novetats en una segona presentació que tenen promesa.

Tot i les bones notícies que arriben, hi ha molts dubtes sobre la capacitat de producció de Tesla Motors i la competència, com per exemple General Motors, ja ha assegurat que no tindrà cap problema per crear les unitats del seu prototip Bolt.

Només ens trobem a les primeres etapes d’aquest procés però tot indica que en un futur molt pròxim, el cotxe elèctric s’instaurarà a la societat. En aquest vídeo podeu conèixer alguns dels detalls del Model 3 de Tesla que es van fer públics durant la seva presentació.

TEXT: REDACCIÓ // FOTOGRAFIA: TESLA MOTORS

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.