Texsa, Topox i Asfaltex uneixen forces i creen Soprema Iberia

Les empreses Texsa, Topox i Asfaltex s'han integrat per crear Soprema Iberia, proveïdor integral per a tota la gamma d'impermeabilització i aïllament tèrmic i acústic en els diversos segments de la construcció.

L'operació genera una nova empresa amb un volum de negoci de 81 milions d'euros (xifra corresponent a l'exercici 2016 resultant de la facturació agregada de les tres empreses), una activitat exportadora que s'estén a un total de 50 mercats internacionals i una plantilla formada per 200 persones.

Soprema Iberia serà la filial a Espanya del grup multinacional Soprema i s'enquadra dins la unitat de negoci del Sud d'Europa. El català Ramon Jané dirigirà l'activitat de Soprema a Espanya.

Lideratge nacional i competitivitat internacional

Ramon Jané ha afirmat que “les sinergies derivades de la integració de les tres empreses se sumen a unes estructures i equipaments industrials d'última generació i a l'especialització del capital humà amb el doble objectiu de liderar al mercat espanyol de la impermeabilització i dels aïllaments tèrmic i acústic i de reforçar la competitivitat industrial a escala internacional”.

Soprema posseeix cinc plantes productives a la península Ibèrica, quatre d’elles a Catalunya: Castellbisbal (Barcelona), Sant Cugat del Vallès (Barcelona), Cervera (Lleida), Vallmoll (Tarragona) i Villasequilla (Toledo). També disposa de tres centres logístics situats a Madrid, Bilbao i Sant Cugat del Vallès.

Tres centres d’R+D+i i focus en l'eficiència energètica

Soprema disposa de tres centres dedicats a les activitats de Recerca, Desenvolupament i Innovació tecnològica (R+D+i). El de Castellbisbal està centrat en l'àmbit de les làmines asfàltiques; el de Vallmoll, en les aplicacions de poliestirè extrudit XPS; i el de Cervera, en geotèxtils. Una part important d'aquesta R+D+i s'enfoca a la reducció de l'impacte ambiental mitjançant la utilització de recursos renovables en els processos de producció dels productes i sistemes, a més d'incidir en la millora de l'eficiència energètica dels edificis.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.