VÍDEO: Amazon completa el primer enviament comercial amb drons de la història en tretze minuts

El 7 de desembre passat, l’empresa nascuda el 1994 a Seattle (EUA) va portar a terme el primer enviament comercial a través d'un dron, que va trigar només tretze minuts a fer arribar el paquet a un client situat en una granja prop de la localitat anglesa de Cambridge. Segons el líder mundial en comerç electrònic que aquest octubre es va instal·lar a Barcelona, aquest servei, batejat com Amazon Prime Air, esdevé una fita històrica en el sector logístic.

L’objectiu d’aquest servei és fer arribar els paquets als clients per aire mitjançant drons en un temps màxim de 30 minuts. De moment, s'està provant exclusivament per a clients situats en un radi de 8,3 quilòmetres d'un petit centre logístic d’Amazon al Regne Unit.

Els requeriments meteorològics i tècnics per poder oferir aquest servei són: fer el lliurament de dilluns a divendres de paquets que no superin els 2,26 quilos (tal com el 87% dels productes que comercialitzen), en hores de llum i sempre que les condicions climatològiques siguin favorables. 

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.