Watlicam, la càmera “sincronitzada”

Abans de l’aparició d’aquest innovador aparell, els vídeos aquàtics en esports com la natació sincronitzada havien d’escollir entre gravar sota l'aigua o bé per sobre de la vista de l'aigua. Fins aquest moment només les elits tenien accés a aquest tipus d’imatges utilitzant alguna de les tres càmeres instal·lades a diferents Centres d’Alt Rendiment (USA, Japó i CAR de Sant Cugat). L’aparició al mercat de Watlicam socialitza la tecnologia aplicada a l’esport, tot integrant aquests dos punts de vista en una imatge perfectament definida, el que la converteix en l’eina ideal per als esportistes aquàtics. Permet als entrenadors veure per sota i per sobre de la línia de flotació de la piscina en una sola imatge. Les imatges romanen netes malgrat les ones i els efectes de l'ondulació de l'aigua. La tecnologia de gamma alta utilitzada garanteix que tant les vistes horitzontals de la línia de flotació es mostrin igualment sense cap retard en Full HD.

La Watlicam és la primera càmera completament mòbil al món: es pot instal·lar i desmuntar en qüestió de segons. Ajuda a escurçar el procés d'aprenentatge, ja sigui per a principiants o avançats nedadors, estalviant temps i facilitar la comunicació entre els nedadors i entrenadors. La capacitat de transmetre l'enregistrament en alta definició instantàniament a qualsevol tablet, smartphone o portàtil a través de Wi-Fi, permet als jugadors veure en temps real les seves evolucions tècniques. Com més curt sigui el temps transcorregut entre l'execució i la correcció millor és la comprensió. La visió immediata proporcionada per Watlicam escurça dràsticament aquest retard i evita repeticions i explicacions complexes.

La Watlicam neix de la mà de l'entrenadora de natació sincronitzada Bet Fernández, antiga ajudant d'Anna Tarrés a la selecció estatal, i de Marc Arañó, el dissenyador industrial que la va fer possible. Actualment és una eina imprescindible en el món dels esports aquàtics, com la natació en piscina, la natació sincronitzada o el waterpolo.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.