23 projectes es presenten al Hub de Mobilitat Sostenible

El Hub Industrial de Mobilitat Sostenible (HubIMS) ha rebut 23 propostes d’iniciatives de provinents d’empreses, autònoms o start-ups d’arreu del territori en la seva segona crida del projecte. La logística de darrera milla, amb 7 propostes, i la mobilitat lleugera, amb cinc, són els àmbits amb més presència en aquesta segona crida d’una iniciativa liderada per la Cambra de Comerç de Barcelona. També s’han presentat propostes de gestió logística d’aparcaments, de cotxe compartit, d’automoció, d’energia de drons i de posicionament.

Les propostes s’han presentat ala Comissió Assessora del HubIMS, formada per 33 socis, i ara passaran per un procés de revisió tècnic i de viabilitat. Es tindrà en compte, doncs, la seva maduresa, la vocació internacional, el nombre de socis, les sinergies amb la indústria actual entre altres aspectes. Els projectes seleccionats s’afegiran als de la convocatòria de 2020 i rebran el suport del HubIMS. Tots els finalistes rebran assessorament en el procés empresarial, en la recerca de finançament i en aliances industrials necessàries.

Amb el HubIMS es busca teixir les bases d’una nova indústria catalana orientada a la mobilitat sostenible, adaptada a l’entorn del segle XXI. És un projecte obert a l’empresariat amb l’objectiu que Catalunya recuperi la iniciativa industrial que sempre ha tingut i potenciar (amb la indústria actualment existent) les bases d’un nou model basat en les premisses de la sostenibilitat i la innovació, dos dels eixos que formen el pla estratègic Catalunya 2030/40 de les cambres catalanes.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.