26 centres educatius se sumen l''Aquí STEAM UPC'

La nova edició del projecte 'Aquí STEAM UPC', en  marxa es del 12 de novembre, suma 26 nous centres educatius de tot Catalunya que, amb un programa adaptat a les circumstàncies de la COVID-19, podran realitzar activitats específiques per al foment de les vocacions científiques i tècniques de nens i nenes en edat escolar, tant als darrers cursos de Primària com a la Secundària.

És la segona edició d'un projecte que ha funcionat en forma de pilot el darrer curs ja en 28 escoles de Primària i instituts públics d'arreu del país que ara han rebut el segell 'Escoles STEAM aquí'. Aquestes centres han fet 40 activitats, entre xerrades, tallers, conferències, i ha comptat amb la implicació de 28 professores i investigadores de la UPC que han fet d'enllaç amb els centres educatius.

La iniciativa ‘Aquí STEAM UPC’ té com a objectiu atreure talent femení als estudis de tecnologia i enginyeria a Catalunya, trencar els estereotips i rols de gènere establerts en la societat i fer visibles nous referents femenins d’una manera atractiva i propera per a les noies. L’acte de cloenda, aquest dimecres, ha comptat amb la participació del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), Francesc Torres; la directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Joana Barbany; la vicerectora de Docència i Estudiantat de la UPC, Núria Garrido, i la vicerectora de Responsabilitat Social i Igualtat de la UPC, Gemma Fargas.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.