458 oportunitats de negoci internacional per a empreses catalanes

Un estudi d'ACCIÓ ha identificat 458 oportunitats de negoci per a empreses catalanes a més de 100 països; un 20% derivades de la COVID-19, i vinculades als àmbits del comerç electrònic, la telemedicina o l'educació a distància. El sector de les ciències de la vida, que engloba la salut i els equipaments mèdics, la indústria farmacèutica i la biotecnologia, és el sector amb  més oportunitats concretament en segments com ara els equipaments mèdics innovadors, les solucions per a la telemedicina o projectes d'R+D per al desenvolupament de productes farmacèutics.

La maquinària i els béns d'equip, la indústria 4.0 i la impressió 3D són sectors que se situen en el segon lloc. Destaquen les oportunitats en maquinària relacionada amb la cadena de valor del sector alimentari, des del processament d'aliments fins al seu envasat, i solucions per a la transformació digital de la indústria. De fet, el tercer sector destacat a l'estudi és l'agroalimentari, que agrupa diferents segments en àmbits com els sistemes agrícoles, els productes gourmet i l'alimentació saludable.

Àsia, amb països com l'Índia, Indonèsia i el Vietnam, Europa amb Rússia França i Alemanya, i Àfrica, amb Kenya, Ghana i Etiòpia, són els principals mercats identificats en l'informe.

Les empreses catalanes poden accedir a tota aquesta informació a través del Recomanador d’Oportunitats de Negoci Internacionals, una eina digital gratuïta que recull les 458 oportunitats de negoci al món detectades per ACCIÓ. L’usuari indica la mida de l’empresa, la seva experiència internacional i el seu sector, i amb aquesta informació, l’eina proposa les oportunitats que més s’ajusten a les seves característiques. Després, l’empresa té l’oportunitat de concertar una entrevista personalitzada amb els directors de les 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.