5 propostes de regal per infants amb enginy

El Nadal està a punt d’arribar i els carrers s’estan omplint de llums, pessebres, regals... Sovint se’ns fa difícil saber què regalar a un nen o nena i que no sigui el típic regal de les revistes de joguines, un regal original que els deixi bocabadats i faci que els seus ulls brillin. Des de Fulls d’Enginyeria us ho posem fàcil i us reunim 5 propostes de regals per aquella canalla amb més creativitat, curiositat i habilitats tècniques que vegin en els números o altres elements de l’enginyeria, una il·lusió que amb el pas dels anys, es pugui convertir en una vocació passional.

1. La màgia de l’enginyeria

Aquest article no podia començar sense recomanar La màgia de l’enginyeria, un conte que vol apropar l’enginyeria als nens i nenes a través de la història d’en Roc i la Clara. No és només un conte infantil sinó que va més enllà, explica què són els enginyers, què fan, on treballen i presenta professionals de l’enginyeria en actiu que nens i nenes poden prendre com a referent. El trobareu a les botigues Abacus i a la seva botiga en línia.

màgia de l'enginyeria

 

2. Primer kit d'enginyeria

L’enginyeria no es pot definir en una única professió, ni tampoc amb les mateixes paraules, per això el primer kit d’enginyeria és un joc interactiu indicat per a més grans de quatre anys i ensenya dotze enginyeries diferents mentre es construeix una ciutat amb manualitats i experiments. 

Es pot comprar a Amazon

kit enginyeria

 

3. Lego Technic 

Per aquells nens i nenes ja més grans que comencem a mostrar interès o passió per la mecànica, amb el lego technic podran desenvolupar un coneixement per l’enginyeria mecànica de motos, cotxes, grues, avions, etc… Descobrir l’enginyeria d’un superesportiu. 

Es pot comprar per la tenda online de Lego

lego

 

4. Robots ecològics 

Per introduir els nens i nenes en l'apassionant món de la robòtica, l'electrònica, la mecànica i la tecnologia de l'energia solar es pot optar per un robot ecològic, una proposta que clarament vol promocionar les STEAM entre els escolar, és a dir, les Ciències, Tecnologia, Enginyeria, Matemàtiques i Art.

Amb aquest regal es poden crear set models de robots diferents amb les peces que funcionen amb energia solar i són ecològics. El pack inclou un panell solar, micro bateria recarregable, rodes i tot el necessari per acoblar, connectar i crear set robots espacials diferents. Està pensat per a més grans de vuit anys.

Es pot comprar a Imaginarium

robots

 

5. Broks de construcció 

Els jocs de construcció sempre donen grans estones de felicitat a les llars. I aquestes peces tenen la peculiaritat que poden  utilitzar-se de diverses maneres i connectar-les per crear objectes i formes diferents. És una modalitat diferent de lego que aporta més creativitat i originalitat en les estones de joc i està pensada per a nens i nenes d’entre 4 i 10 anys. 

Es pot comprar per Amazon

broks

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.