6 empreses seleccionades pel projecte espacial ESABIC Barcelona

Circe, Smart Navigation Solutions, EMC Barcelona, Geoskop, Kreios Space, SLIMOp Space i Xiroi Aerospace són les sis empreses que s'han seleccionat pel projecte ESABIC Barcelona. Totes elles són empreses tecnològiques de l’espai i rebran 50.000€ per desenvolupar el seu producte o servei, així com suport tècnic, assessorament tècnic, comercial i legal, i en patents. Aquesta iniciativa està impulsada per la Generalitat de Catalunya en el marc de l'Estratègia NewSpace.

La majoria de les 6 empreses han estat creades per alumni de la UPC i rebran 50.000€ pel desenvolupament del seu projecte, amb un marge de dos anys per fer-lo. El programa té com a objectiu fomentar el creixement d’start-ups innovadores, amb productes i serveis que utilitzin tecnologies o dades de l’espai. També, poden sorgir idees capaces de crear solucions pel sector espacial i contribuir a la promoció del sector espacial català.

El programa ESABIC Barcelona no acabarà d’aquí a dos anys, quan els projectes finalitzin, sinó que s’agafaran 18 empreses més fins al 2025, amb un pressupost d’1,8 milions d’euros. Tot, dins del programa per l'Estratègia NewSpace de Catalunya.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.