7 claus d'èxit per gestionar l'empresa

Està demostrat que el 60% de les empreses que fracassen o que no assoleixen els seus objectius, ho fan més per falta d'actitud i competències personals de qui les gestiona que no pas per falta de coneixement. S'ha de tenir en compte que molts estudis indiquen que l'èxit de les persones – entès com la capacitat d'aconseguir els seus objectius- rau en un 80% a l'actitud i només el 20% restant, als coneixements i habilitats.

L'actitud és la forma d'actuar d'una persona, el comportament desenvolupat davant les diverses situacions de la vida. La gestió d'una empresa no és un "camí de roses" i, per això, tenir una bona actitud et permetrà poder gestionar-la, sense desmotivar-te, defallir o llençar la tovallola en el teu dia a dia. A més, has de tenir en compte que no només ets tu, sinó moltes altres persones t'acompanyen en aquest camí empresarial i has de ser un referent per a ells. Si no, pensa en els caps que més t'han influenciat al llarg de la teva trajectòria professional i que et van fer créixer com a professional: van ser els seus coneixements i habilitats professionals? o va ser la seva capacitat per posar el focus en el camí a seguir, la seva capacitat per motivar, la seva proactivitat, la seva tolerància a la frustració gestionant l'adversitat i el fracàs, la seva capacitat per construir relacions i relacionar-se amb diferent tipus de persones i treure el millor de elles, etc.

Tot això i molt més és …

exit

 

Tant si ets emprenedor o estàs gestionant una empresa, una àrea o un departament, t'has fet mai alguna vegada aquestes preguntes?

Tinc ADN Empresarial?

 • Crec en el meu projecte?
 • Quines són les meves creences respecte a l'èxit? Les tinc?
 • Estic disposat a sortir de la meva zona de confort?
 • Tinc definits objectius i plans d'acció?
 • Poso el focus en el meu client i no en la meva passió?
 • Visc a la "vall de les excuses"?
 • Quines competències transversals he d'adquirir i potenciar? I com?
 • Estableixo relacions, poderoses i productives, que contribueixin a l'èxit del meu projecte, negoci o àrea?
 • Cometo errors relacionats amb l'actitud, creences, inexperiència i dispersió?
 • Sé com solucionar-los?
 • Com és la meva relació amb el temps? Soc productiu, em centro en el que porta valor, tinc un catàleg de bones pràctiques?
 • La meva comunicació és persuasiva i sé adaptar-la a qualsevol tipus d'interlocutor?

"Conèixer les 7 claus d'èxit per gestionar la teva empresa" et pot ajudar no només a respondre a totes aquestes preguntes i d'altres que puguis tenir, a més de saber com fer-ho, i desenvolupar  una 'psicologia empresarial guanyadora', que et permetrà orientar-te a resultats, fer la teva empresa rendible i envoltar d'un equip que et aporti valor i contribueixi a l'èxit. Si ets emprenedor, empresari o lideres una àrea o departament, formar-te en aquesta àrea et permetrà definir i dissenyar el teu full de ruta, per integrar l'aplicació del que has après a la teva realitat.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

directiveslogo