Acord per visibilitzar el talent femení al sector STEM

La Cambra de Barcelona, a través de l'Observatori Dona Empresa i Economia i Fibracat TV realitzaran accions per posar en valor l'empoderament femení i potenciar l'increment de la presència de la dona als llocs de presa de decisió. Així ho marca el conveni que han signat les dues institucions.

Fibracat TV, per la seva banda, promourà la visibilitat de les dones empresàries i professionals, amb la difusió de contingut que reflecteixi els valors de la paritat i la igualtat de la dona en el món empresarial.  Per tant, farà difusió d'estudis, infografies, articles i accions que porti a terme l'Observatori Dona Empresa i Economia. Per la seva banda, l'ODEE fomentarà la presència i la visibiltiat de les dones empresàries dins l'entorn econòmic, amb jornades i trobades empresarials, estudis, infografies i articles sobre la situació de la dona en aquest sector. També impulsarà la Plataforma de la Base de Dades de Conselleres i Directives, amb l'objectiu de posar en valor les capacitats de les dones i incremetnar les seves oportunitats en posicions de decisió.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, i la presidenta de Fibracat TV, Meritxell Bautista, estarà vigent dos anys, amb possibilitat de pròrroga.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.