Advanced Factories 2024 aposta per la IA

La intel·ligència artificial, el big data, l'IoT, la robòtica i la ciberseguretat seran els cinc eixos principals de la transformació de la indústria que tractaran els 320 experts reunits a l’Industry 4.0 Congress d'enguany. La IA s’ha convertit en la tecnologia clau d’aquesta dècada i, per aquest motiu, també s’analitzarà i es comentarà en detall la nova Llei dIintel·ligència Artificial, que busca regular l’ús d’aquesta tecnologia en diferents sectors industrials.

"Conèixer les eines que ofereix la IA és fonamental per a abordar amb èxit el desafiament digital que suposa aquest moment de disrupció actual”, apunta Roger Casellas, nou director del programa de l'Industry 4.0 Congress. El congrés presentarà casos d'èxit d'empreses que estan evolucionant cap a models de negoci orientats a serveis, aprofitant tecnologies digitals com el IoT, la IA i l'analítica de dades.

Per altra banda, també s’abordarà la integració robòtica i l’automatització en diferents aspectes operatius. S’exposarà com la robòtica és fonamental per a automatitzar tasques perilloses o rutinàries amb l’objectiu de portar la indústria a un nou nivell d'eficiència i adaptabilitat a les demandes actuals del mercat. Així mateix, també es tractaran les dades en les seves organitzacions i com els enfocaments basats en les dades repercuteixen en l'eficiència operativa, la innovació i el creixement empresarial, relacionant-ho amb la ciberseguretat.

L'Industry 4.0 Congress se celebrarà en el marc de l'Advanced Factories, que té lloc entre el 9 i l'11 d'abril a Fira Barcelona Gran Via. Amb el lema 'Integrating Automation Systems', el certamen vol fer un pas més enllà i abordar la integració de tots els equips, sistemes i tecnologies per potenciar la competitivitat d eles plantes de producció. Durant tres dies, més de 560 firmes expositores presentaran les darreres novetats en sistemes d'automatització industrial, robòtica, fabricació additiva, intel·ligència artificial, bessó digital, analítica de dades, ciberseguretat o sistemes integrats de producció, entre altres solucions que han de transformar la indústria. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.