Aigües de Barcelona s’alia amb els serveis socials metropolitans

Aigües de Barcelona i la xarxa de serveis socials de 18 ajuntaments metropolitans s'han reunit per reforçar el treball comú i la cocreació amb l'objectiu d'enfortir l’atenció a les persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat. La companyia, conformada per AGBAR, La Caixa i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha organitzat el I Fòrum de Diàleg amb els Serveis Socials, ja que per millorar la qualitat de vida de la ciutadania, i en concret de les persones i col·lectius en situació de risc, necessita la col·laboració de les administracions locals que són la cara més visible en l’atenció diària de la població.

A la sessió de treball d’aquest dimarts, s'ha posat de manifest la voluntat d’Aigües de Barcelona de reforçar la proximitat amb l'entorn, a través de l'escolta activa, i el treball en comú amb les administracions, per tal de conèixer de primera mà els interessos i les necessitats de les persones més vulnerables. L'objectiu d’enguany també ha sigut debatre sobre els temes que tenen impacte i rellevància per a la companyia, a fi de cocrear i definir plans d'acció posteriors.

Durant la seva intervenció, el conseller delegat d'Aigües de Barcelona, Felipe Campos, ha indicat que les aliances i el treball conjunt amb les administracions poden contribuir a “la millora de la qualitat de vida de totes les persones i col·lectius”.  Meritxell Farré, directora de Participació i Atenció a la Vulnerabilitat de la companyia, ha destacat la necessitat de la coordinació i el “diàleg continu” amb els serveis socials municipals  per “agilitzar” les gestions i donar respostes eficients a les persones “que pitjor ho estan passant". 

La iniciativa d’enguany dona continuïtat al Fòrum de Diàleg, una trobada que la companyia organitza des de fa més de vuit anys amb altres actors específics com proveïdors, associacions de veïns, entitats socials o associacions de consumidors per establir vincles propers d'escolta activa i debat sobre els temes que tenen impacte i rellevància per a la companyia.

Per a Aigües de Barcelona, les aliances i el diàleg amb les administracions i les entitats i associacions del territori són claus per contribuir conjuntament a una recuperació econòmica, sostenible i justa en els municipis on són presents. Per contribuir a millorar la qualitat de vida de la ciutadania com un agent actiu, Aigües de Barcelona vol desplegar el Pacte Social, en línia amb els ODS, centrat en tres eixos: la solidaritat, l'ocupació de qualitat i la reconstrucció verda.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.