Alstom ofereix 45 places a joves recentment titulats en el marc de l’Alstom Talent Energy

Alstom Espanya ha llançat, juntament amb la Fundació Universitat-Empresa, una nova convocatòria del programa Alstom Talent Energy, una iniciativa d'excel·lència acadèmica i professional que aposta pels recentment titulats.

En aquesta 4a edició, Alstom Talent Energy ofereix un total de 45 places a titulats amb diferents perfils i interès per les infraestructures de transport ferroviari. Les places estan destinades a titulats en Enginyeria, Matemàtiques, Disseny Industrial, Ciències Ambientals, i Administració d'empreses, entre altres.

Mitjançant aquesta iniciativa els joves graduats podran combinar, en un programa de 12 mesos de durada, la formació de postgrau i la incorporació al mercat laboral. L'objectiu és oferir als recentment titulats l'oportunitat d’adquirir experiència professional en una companyia global com Alstom, líder mundial en el sector del transport ferroviari. Per aquest motiu, es combina la realització de pràctiques remunerades amb la incorporació gratuïta al Màster GAIA in Decision Making and Innovation de la Universitat d'Alcalà.

Els joves seleccionats col·laboraran en els projectes ferroviaris d'àmbit nacional i internacional desenvolupats pels equips d’Alstom Espanya des dels centres de treball de la companyia a Madrid i Barcelona.

Els interessats han d'inscriure's aquí abans del 16 d'octubre del 2017.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.