Anna N. Schlegel i Cristian Canton, a l’AI & Big Data Congress de Barcelona

Els propers 14 i 15 de setembre, en format híbrid, més de 60 ponències i una setantenta d’experts reflexionaran sobre la situació de la intel·ligència artificial i l’analítica de dades a l’ AI & Big Data Congress , un congrés que té l’objectiu de “posar sobre la taula el potencial i els reptes per a la seva adopció a nivell empresarial, la captació i retenció de talent i l’ús ètic de la Intel·ligència Artificial, així com casos d’ús representatius en sectors diversos com la salut i el benestar, la Indústria 4.0, la mobilitat, l’energia i la sostenibilitat, entre d’altres”, afirma el director del congrés, Joan Mas, director del Centre of Innovation for Data tech and Artificial Intelligence (CIDAI), entitat que organitza l’esdeveniment, i de l’Àrea Digital del centre tecnològic Eurecat. S’estima que la intel·ligència artificial l’any 2030 generarà un increment addicional de 15,7 bilions de dòlars del PIB mundial, segons dades recollides en l’informe “Anàlisi de l’especialització en intel·ligència artificial a Catalunya”.

El director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya, Dani Marco, el comissionat d’Innovació Digital, Bústia Ètica i Bon Govern de l’Ajuntament de Barcelona, Michael Donaldson, i el president d’Eurecat, Xavier Torra obriran el certamen que inaugurarà la Vicepresidenta de Producte, Mercats internacionals i Globalització de Procore, Anna N. Schlegel, reconeguda com la dona més influent del món en l’àmbit de la tecnologia per la revista Analytics Insight. Schlegel presentarà la seva visió sobre estratègia empresarial i tecnològica en l’era de la Intel·ligència Artificial, així com les últimes tendències en desenvolupament a Silicon Valley.

Per la seva banda, Cristian Canton, líder de l’equip AI Red Team de Facebook, especialitzat en descobrir, comprendre i mitigar potencials amenaces derivades de l’aplicació de la Intel·ligència Artificial per a la companyia, tractarà sobre abusos i usos indeguts d’aquesta tecnologia i com abordar-los de forma preventiva. El congrés comptarà també amb ponències d’experts del CIDAI i d’organitzacions i empreses capdavanteres.

Durant aquests dos dies, també es faran sessions en paral·lel amb experts de sectors com la Indústria 4.0, la mobilitat, l’energia i la sostenibilitat, l’agroalimentari i les indústries culturals i creatives que tractaran sobre proves de concepte de referència exitoses.

L'AI L'AI & Big Data Congress és un esdeveniment organitzat des del CIDAI i coordinat per Eurecat i compta amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, SDG Group, Microsoft, everis, an NTT DATA Company, i CaixaBank. El congrés se celebrarà el 14 de setembre de forma presencial a l’Auditori AXA Barcelona i s’emetrà per streaming. El 15 de setembre tindrà lloc únicament en format digital.
 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.