Assessorament gratuït per més ciberseguretat

La Cambra de Comerç de Barcelona ha llançat un programa d’assessorament gratuït per a empreses, i, d’aquesta manera, millorar la protecció contra els atacs informàtics. La iniciativa oferirà 200 assessoraments a empreses, que poden sol·licitar-ne l’accés fins al 31 de desembre del 2024.
El programa té una durada de quatre mesos i inclou un mínim de 20 hores d’acompanyament personalitzat. S’inclouen diagnosis i auditories per comprovar la situació actual contra les ciberamenaces i identificar vulnerabilitats, tanmateix, s’afegeix l’elaboració d’un Pla de Ciberseguretat. També oferirà reunions individualitzades per guiar les empreses i tallers temàtics de sensibilització per integrar la ciberseguretat a l’estratègia empresarial.
Durant l’any 2022, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya va gestionar més de 4.424 milions de ciberatacs, 20 cops més que l’any anterior. La transformació digital està accelerant i els atacs de ciberseguretat cada vegada són més sofisticats, agressius, i s’orienten al robatori de dades personals o informació guardada als sistemes.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.