Barcelona Deep Tech Summit torna la setmana que ve

El congrés sobre les start-ups Deep Tech continua un any més a Barcelona. Aquesta vegada no es farà a l’Antiga Fàbrica DAMM sinó que se celebrarà al Palau de Congressos de Barcelona els dies 28 i 29 de novembre d’aquest any, 2023. Per poder assistir al congrés s’ha de fer una reserva prèvia, tot i que l’accés és gratuït.

El Barcelona Deep Tech Summit és l’escenari ideal per assabentar-se de les start-ups que estan emergent, de fet, l’objectiu principal del congrés és facilitar les connexions entre inversors, grups de recerca i start-ups, perquè es coneguin i puguin accelerar projectes, millorant així, l’economia i els ecosistemes de Catalunya. Les start-ups d’aquest congrés són estratègiques, amb tecnologia puntera i coneixement científic, aborden solucions per als reptes globals de l’actualitat. Els quatre eixos temàtics principals es basen en: Transició energètica, connectivitat, tecnologia industrial i tecnologia de salut. Es preveu l’assistència d’un miler de persones i hi haurà més de 50 ponents, 50 start-ups, i la participació de 40 institucions i empreses innovadores.

La situació de les deep tech a Catalunya és molt positiva, hi ha 300 empreses que facturen 125 milions l’any i sumen 1.700 treballadors altament qualificats. Prop del 90% son a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, segons les dades d’Acció Deep Tech a Catalunya. La capital catalana s’està convertint en el “hub” d’Europa i és que és la ciutat europea amb més start-ups d’innovació tecnològica, per davant de París (9,3) i Londres (7,5).

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.