CaixaBank, Seat, Telefónica, Agbar i Naturgy s’alien per atraure innovació

CaixaBank, Seat, Telefónica, Agbar i Naturgy, cinc grans empreses que representen en conjunt més del 2% del PIB, posen en marxa un projecte per tal de posar les seves infraestructures al servei de startups nacionals i internacionals per tal que desenvolupin vuit projectes a l’any. Seat ja va engegar una iniciativa similar amb la creació de l’empresa satèl·it XMoba centrada a projectar la innovació en la mobilitat. Telefónica també va impulsar l’acceleradora de startup Wayra. Ara, són Seat i Telefónica els que han decidit donar un pas endavant i aliar-se amb CaixaBank, Aigües de Barcelona i Naturgy i crear una plataforma per impulsar empreses emergents. 

Cada sis mesos, el centre llançarà a la comunitat de startups tres reptes multisectorials, com per exemple, la millora de l’atenció al client mitjançant la intel·ligència artificial, o l’optimització de la cadena de producció amb blockchaing. A més, cada sis mesos, llançaran un desafiament transversal que afecti a tots els sectors i que podrà desenvolupar-se en les cinc empreses a la vegada. 

Tot i que encara no s’han concretat els projectes que s’impulsaran, les empreses seleccionades podran aprofitar les infraestructura d’aquestes cinc grans empreses. L’oficina tècnica, situada a Barcelona, ja compta amb 20 persones en actiu.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.