Com descobrir nous territoris digitals, al “Congrés Govern Digital 2021”

La 4a edició del Congrés Govern Digital, que aplegarà a més de 150 ponents i una vuitantena de sessions, proposa un viatge d’aventura i d’exploració cap a la descoberta de nous territoris digitals amb l’objectiu d’esdevenir un país capdavanter pel que fa a digitalització de l’àmbit públic.

El congrés, que se celebrarà a Barcelona els propers 9, 10 i 11 de novembre, canvia de format i aposta per un esdeveniment híbrid. Combinarà les ponències en línia i taules rodones, que l’audiència hi podrà participar de manera remota, i el format presencial amb tallers pràctics i espais de debat anomenats “rotllanes”.

La ponència magistral anirà a càrrec de la Dra. Nuria Oliver, científica amb prestigi internacional en el camp de la intel·ligència artificial, que orientarà als oients “Cap a una Intel·ligència Artificial al servei de la societat”. 

Programa 2021

El programa del congrés s’ha organitzat al voltant de sis eixos principals que es basen en els principis de la Declaració europea de Societat Digital i Administració Electrònica basada en valors, de 2020. Subratlla els nous escenaris i les noves oportunitats que ofereix la digitalització de les administracions per abordar els nous reptes, necessitats i expectatives de la societat sorgits arran de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Els sis eixos que es tractaran durant el congrés són:

  • Drets i capacitació digitals
  • Govern obert
  • Confiança i seguretat
  • Govern basats en dades
  • Serveis centrats en les persones
  • Canvi cultural, resiliència i sostenibilitat

En l’edició d’enguany, Sota el lema 'Nous escenaris. Noves Oportunitats’, el congrés organitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci Localret i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) vol fomentar la intervenció activa de les persones que hi participen.

Aquest any, també s’ensenyarà com les administracions públiques catalanes s’estan apropant a la ciutadania mitjançant la creació de nous canals de comunicació i participació; com estan dissenyant els nous serveis públics proactius i personalitzats o quines iniciatives innovadores s’estan duent a terme per obrir les dades amb valor públic.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.