Comença el concurs per trobar startups a Espanya i Portugal que apostin pel futur de l'energia sostenible

KIC InnoEnergy, motor d'innovació en el sector de l'energia a Europa, ha engegat la tercera edició del KIC InnoEnergy Iberia Award, que té l’objectiu de descobrir les startups del sector de l’energia sostenible amb més potencial a Espanya i Portugal. Els emprenedors i startups de la península ibèrica que tinguin un projecte relacionat amb l'energia sostenible, poden presentar les seves propostes al concurs entre el 5 de setembre i el 13 d'octubre, a través del lloc web.

“Es tracta d'una iniciativa per conèixer nous projectes que puguin accedir al nostre programa d'acceleració per a emprenedors”, assenyala Mikel Lasa, CEO de KIC InnoEnergy Iberia, i afegeix: “Això ens permet descobrir idees transformadores en el camp de les energies sostenibles i recolzar aquelles que veiem amb més potencial”.

Després de la presentació online d'idees, tindrà lloc la cerimònia final en l’European Utility Week, a Barcelona, el dijous 17 de novembre a les 12:00 CET. El jurat estarà format pels directors de KIC InnoEnergy Iberia, a més del director d’emprenedoria d’ESADE Entrepreneurship Lab, el sotsdirector d'Innovació de Gas Natural i el director general de la signatura de capital de risc Innova31.

Josep Miquel Torregrosa, Business Creation Officer de KIC InnoEnergy Iberia, explica: “El premi anual que organitzem des de KIC InnoEnergy s'ha convertit en una activitat clau per a la promoció de nous projectes innovadors relacionats amb l'energia a Espanya i Portugal. La idea principal d'aquest premi és donar un primer suport a aquests projectes en estat inicial perquè puguin crèixer i posteriorment formar part del programa KIC InnoEnergy Highway® arribant al mercat i sent sostenibles de forma financera”.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 20.000 € i una invitació a participar en el KIC InnoEnergy Highway®, un programa europeu d'acceleració que transforma les idees de negoci en realitat comercial, recolzant el projecte amb una inversió de més de 100.000 euros. A més, obtindrà difusió en una xarxa europea amb més de 150 actors clau en el camp de l'energia, entre els quals figuren partners industrials, universitats i centres de recerca.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.