Marta Morera, nova directora de l’ICAEN

Marta Morera Marcé (Campdevànol, 1979) és la nova directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN). Morera és llicenciada en Ciències Ambientals, especialitzada en Gestió i Planificació Ambiental (UdG), i Màster en Energia pel Desenvolupament Sostenible, energies renovables i estalvi i eficiència energètica (UPC). També ha estat responsable d’Acció Ambiental a l’Ajuntament de Rubí, on també ha estat tècnica de Medi Ambient, i responsable tècnica del projecte estratègic ‘Rubí Brilla’.

Morera agafa el relleu de Manel Torrent, enginyer industrial, que havia combinat la direcció de l’ICAEN amb la Direcció General d’Indústria.

Canvis a l’Agència de Residus de Catalunya


La formació del nou Govern ha portat canvis també a la direcció de l’Agència de Residus de Catalunya. Isaac Peraire (Prats de Lluçanès, 1986) substitueix Josep Maria Tost, que havia estat al capdavant de l’ens els darrers deu anys.

 

Estimada Sra. Marta Morera , bona tarda.
El motiu d'aquesta comunicació és per fer-vos saber la nostra decepció vers el programa PLA MOVE II, ja que en el nostre cas, a data d'avui, encara no hem rebut la subvenció atorgada en el seu dia.
Us faig un resum de la nostra odissea, ja que la pàgina web per fer el seguiment de les subvencions, és un autèntic desastre. Al llarg del temps, ens han anat demanat informació extra, la mateixa, no funciona correctament, es penja, no pots descarregar els arxius, no pots agregar els arxius necessaris.... i un com vas avançant, tot desapareix i has de començar de nou. A més, no hi ha cap telèfon de contacte per poder fer una reclamació i/o demanar ajuda, tot és automatic.
Finalment, creiem que ho haviem carregat tot i vam rebre un email de confirmació que la subvenció, havia sigut acceptada i otorgada.
El nostre cas comença al desembre del 2020:
Compra nou vehicle Desembre 2020. Model BMW X1 hybrid 25e
Retirada vehicle antic
Sol·licitud demanada junt amb el concessionari MUNICH MOTOR de Vilanova i la Geltrú.
Subvenció acceptada i otorgada
Documentació presentada de forma correcta..
Us podria fer arribar tota la documentació i tràmits adjunts
A data d'avui, quasi 2 anys més tard, encara no hem rebut el valor de la subvenció.
Algú ens pot ajudar?
Gràcies en avançat
Elisabeth Queraltó
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.