Creen un nou convertidor de freqüència amb un grau de protecció i prestacions elevat

L’empresa Bonfiglioli ha presentat el nou model del convertidor de freqüència S2U IP66. La nova versió comptarà amb un grau major de protecció i prestacions millorades. L’aparell està dissenyat per treballar en condicions medi ambientals extremes, com la pols i la humitat.

Els convertidors compactats IP66 plug and play per a xarxes monofàsiques de 230V i xarxes trifàsiques de 400V estan disponibles en tres mides diferents amb un rang de potència comprès entre 0,4 kW i 18,5 kW. El seu grau de protecció IP66 ha fet possible que aquesta nova sèrie de convertidors S2U sigui idònia per a aplicacions en  entorns difícils. “El dissipador de calor està dissenyat especialment per treballar en condicions mediambientals extremades, com la pols i la humitat”, afirma David Gómez, product manager de Tecnotrans Bonfiglioli.

El S2U ofereix les funcions PLC i control PID per tal de regular la freqüència, la pressió i el volum d’aire, aire condicionat, calefacció i ventilació. D’altre banda, el filtre EMC assegura una interferència electromagnètica molt baixa oferint, així, una major seguretat durant el seu ús.

Ara, el nou model S2U IP66 inclou: una compensació del lliscament i del parell, una funció de parada d’emergència, un canvi automatitzat de la freqüència portadora de 1-16 Hz en funció de la temperatura, i un chopper de frenada integrada, a més d’una funció especial en cas d’incendi per a aplicacions de ventilació.

Els convertidors SU2 IPP66 també compten amb un nou disseny: un teclat col·locat a la part frontal del convertidor que facilita la configuració i el domini per a l’usuari.  A més, es poden adaptar individualment sense la necessitat d’un PLC gràcies a la nova funció lògica integrada amb operadors matemàtics i un llenguatge de programació LADDER,  que és compatible amb IEC6113. La part frontal compta amb RJ45 per a les connexions als ordinadors, així com terminals de fàcil accés pel a les connexions de cables de senyal i potència.

“Al combinar la seva robustesa i intel·ligència, el S2U IP66 s’adapta a una amplia gama d’aplicacions com són les bombes, els ventiladors, els transportadors intel·ligents, la manipulació de material, teixits, tractaments de fusta i aliments i begudes”, explica el product manager de Tecnotrans Bonfilioli.

 

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.