Oberta la convocatòria dels Premis Diada 2022

Enginyers Industrials de Catalunya ha obert la convocatòria per presentar les sol·licituds als Premis Diada 2022. Els reconeixements, dividits en quatre categories diferents, destaquen els projectes i el treball dels enginyers col·legiats o associats. El termini de presentació de propostes serà el 3 de maig.

Per fer les sol·licituds i consultar les bases de cada categoria, Enginyers Industrials ha facilitat un espai a la seva pàgina web. El Premi Creativitat s’atorga a projectes d’enginyers de les institucions dels EIC que hagin destacat durant l’any 2021 en qualsevol àmbit de l'enginyeria industrial. En canvi, al Premi Creativitat Joves hi podran aspirar els treballs de final de màster universitari d’enginyeria en l’àmbit industrial que es van defensar durant el curs acadèmic 2021. En aquest cas, els òrgans directius de les escoles podran proposar aquests projectes, fins a un màxim de tres candidatures.

EIC amb el suport econòmic de la Fundació Caixa d’Enginyers atorga la Beca Tesi Doctoral de 10.000 euros per a la realització d’una tesi relacionada amb l’enginyeria. Així mateix, el Premi Millor Pràctica Empresarial reconeix des de l'any 2009 les actuacions destacades de les empreses adherides a la institució i que hagin suposat una millora en qualsevol àrea de la companyia.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.