El 2021, recollit a una nova edició de l'Anuari

Després de la bona acollida de la primera edició de l’Anuari de Fulls d’Enginyeria en paper, ara fa un any i coincidint amb el primer aniversari del nou format digital de la revista, Enginyers Industrials de Catalunya torna a editar un recull dels temes més rellevants que s’han publicat al llarg dels dotze mesos de 2021. L’energia, com no podia ser d’una altra manera, té el paper protagonista, amb més pes en el sí del recull que repassa els diferents esdeveniments que han marcat l’any. Com en el primer, les entrevistes, les opinions, els reportatges i els articles han estat adaptats per poder-se presentar en un format que creix en número de pàgines per poder donar cabuda a tot allò que té més interès que es presenten per les diferents temàtiques que sorgeixen en l'àmbit de l'enginyeria: societat digital, indústria 4.0, desenvolupament sostenible, mobilitat, innovació, recerca, coneixement i talent, i a la qual s'hi suma la secció d'Enginyeri-A dedicada a la visibilitzar la vessant més femenina de la professió.

Aquesta setmana, el col·lectiu d’Enginyers Industrials de Catalunya han començat a rebre al domicili la revista que torna a ser un petit obsequi de la institució, per Sant Jordi. 

Els reptes dels professionals de l'enginyeria

La publicació també dedica un espai, el central i amb un disseny clarament diferenciat, a les Comissions d'Enginyers Industrials de Catalunya i els reptes que tenen definits, en línia als Objectius de Desenvolupament Sostenible: l'emergència climàtica, la transformació digital, la salut de les persones, la indústria innovadora i una societat sana; sempre amb l'energia com a denominador comú. Aquests seran els temes que es reflexionaran a la Convenció de Comissions que tindrà lloc el proper 25 de maig. 

L'Anuari 2021 es pot consultar en format digital en aquest enllaç.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.