El 2023 dels Fulls d’Enginyeria, en 80 pàgines

Fulls d’Enginyeria torna a complir amb la seva particular cita de Sant Jordi: l’Anuari. Les millors entrevistes, reportatges, opinions i articles han donat forma a les 80 pàgines d’aquesta quarta edició d’aquest resum anual de la informació publicada a la revista digital. La publicació d’enguany, coordinada per Elisenda Rosanas i dissenyada per Carles Grau, té, com no podia ser d’altra manera, la intel·ligència artificial de protagonista després que aquest binomi hagi irromput amb força durant el 2023.

Opinions sobre l’ús de ChatGPT a les escoles, la proliferació d’eines d’IA per a millorar l’eficiència de les empreses o empreses emergents que tenen aquesta tecnologia de pal de paller ocupen les primeres planes d’aquest resum que també aborda els àmbits amb més influència de l’enginyeria: societat digital, energia, desenvolupament sostenible, mobilitat, salut, indústria i empresa, recerca, coneixement i talent. A més a més, les dones, la diversitat i la inclusió estan reservades al resum de la secció que aconsegueix aquest propòsit, Enginyeri-A.

El 160è aniversari de l’Associació, a les pàgines centrals

Com cada any, la informació institucional ocupa les pàgines centrals de l’Anuari que, en aquesta edició, s’han destinat al recull d’informació d’activitats i iniciatives que s’han organitzat des d’Enginyers Industrials de Catalunya per celebrar els 160è aniversari de l’Associació. Així, es fa un repàs a l’Engihack, ‘La màgia de l’enginyeria’, Enginyeria, Societat i Política, ‘Enginyeria, motor de progrés’ i l’enllumenat de la façana, així com l’impacte que aquestes iniciatives han tingut als mitjans i xarxes socials. A més a més, també es recullen els titulars de les entrevistes a exdegans i expresidents de les institucions.

L’Anuari 2023 està disponible en aquest enllaç i en format paper en una edició limitada que es pot consultar a les diferents seus d’Enginyers Industrials de Catalunya.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.