El Falcon 9 aterra per sisena vegada

Space X ha aterrat el seu sisè coet Falcon 9 i ha estat la quarta vegada que es produeix en una plataforma sobre el mar. Space X segueix amb el seu objectiu de crear coets reutilitzables per tal d’abaratir la carrera espacial un 30%.

Aquest sisè coet Falcon 9 tenia una missió clara: enviar un satèl·lit japonès de comunicacions i posar en òrbita de transferència geoestacionària (GTO) el satèl·lit JCSAT-16. En aquesta ocasió, el propòsit del Falcon 9 requeria més velocitat i combustible que en els anteriors llançaments i l’aterratge es preveia complicat.

Següent projecte

Segons Space X, entre els mesos de setembre i octubre es produirà el llançament d’un coet que ja va tenir una primera missió i que va aterrar el darrer mes d’abril. Aquest any és molt important per Space X ja que han programat llançar el triple de missions que l'any passat, per la qual cosa hauran d'arribar a 18 durant el 2016. Fins el moment, dels onze llançaments en els darrers dos anys, sis coets Falcon 9 han aterrat per tal de poder ser reutilitzats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.