El Grup de Treball de Software i Integració de la Comissió Indústria 4.0.

La Indústria 4.0 o 4a revolució industrial es fa possible pels avanços de tecnologies com els sensors i dispositius, cada cop més potents i més assequibles, les xarxes industrials i la connectivitat al núvol, l’analítica de dades per poder treure el suc i desencadenar accions o notificacions pertinents dels grans volums de dades resultant de la digitalització industrial. El software lliga tots els elements i dóna valor al conjunt.

El Grup de Treball Software i Integració forma part de la Comissió Indústria 4.0 amb l’objectiu de promoure espais de debat per analitzar i difondre informació sobre els aspectes de software i d’integració de la quarta revolució (o evolució) industrial. Aquest repte està molt lligat als esforços dels altres grups de treball de la comissió i per “avançar en la definició d’un marc de referencia de la Indústria 4.0”

Concretament, els objectius de la comissió són:

  • Promoure la difusió i suport al desplegament dels conceptes de software i solucions industrials més actuals entre els enginyers de les empreses catalanes.
  • Compartir coneixement i experiències per enriquir el debat i la reflexió, i facilitar el networking entre el grup i altres entitats i persones.
  • Contribuir a la definició i implantació de les normatives de referència que actualment s’estan elaborant al voltant de Platform Industrie 4.0 (Alemanya) i la Internet Reference Architecture (IIRA) de l’Industrial Internet Consortium (IIC).
  • Col·laborar amb les entitats que promouen la formació, recerca, desenvolupament i implantació del 4.0, aportant la visió estratègica dels enginyers.
  • Organitzar actes corporatius vinculats, com ara sessions informatives o visites als principals protagonistes i usuaris deI 4.0.

Us convidem a afegir-vos al grup de treball i per això esperem els vostres correus a michael.loughlin@enginyers.net

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.