El Hub Industrial de Mobilitat Sostenible tria els primers quatre projectes

Quatre projectes empresarials rebran l’impuls per materialitzar-se i quatre projectes més rebran el suport del Hub Industrial de Mobilitat Sostenible, una iniciativa de la Cambra de Barcelona que ja prepara una segona crida.

56 empreses han participat en aquesta primera edició que ha reunit 27 projectes al voltant de diversos segments de la mobilitat sostenible. Un comitè tècnic ha analitzat la seva viabilitat per escollir els millors posicionats en viabilitat econòmica, innovació, impacte en el territori, generació d’ocupació i projecció internacional. Els quatre projectes seleccionats són:

Pursang Motorcycle: projecte de fabricació i distribució d’una motocicleta elèctrica de disseny, potent i fiable. Ja se n’estan fabricant les primeres 24 unitats.

VadeBike: sistema basat en IoT que permet estacionar de forma segura, intel·ligent i sostenible bicicletes i patinets. Es troba en procés d’evolució de producte i expansió.

disBATT: proposta de tractament de bateries provinents del desmuntatge de qualsevol vehicle elèctric. L’empresa està en fase de constitució i cerca de fiançament

Ayats: fabricant d’autobusos per desenvolupar un autocar interurbà, multimodal i de propulsió a hidrogen que permeti la càrrega i el transport de vehicles elèctrics personals.

A més, el Hub donarà suport a quatre propostes més basades en aquestes mateixes línies.

Lupa Motors: marca d’automoció de mobilitat sostenible i econòmica

OTC Engineering: un sistema de mobiltiat urbà per a bicicletes i patinets basats en bateria extraïble portàtil d’altres prestacions

Vela Mobility, un programa per oferir una solució estàndard del model de recàrrega dels Vehicles Elèctrics Lleugers.

Green Inception SL: projecte paer a la construcció d’una planta de producció i emmagatzematge d’hidrogen mitjançant una planta solar fotovoltaica.

Nova mobilitat

El Hub va néixer amb l’objectiu d’acompanyar projectes empresarials orientats a la mobilitat sostenible i la innovació, així com generar les bases d’una nova indústria a Catalunya adaptada a les necessitats del segle XXI, competitiva i amb forta vocació exportadora.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.