“El món és el teu mercat quan fas alta ??tecnologia”

La qualitat, el servei i la innovació són alguns dels trets característics d’ISEE, una companyia que no ha parat de créixer des de la seva fundació l’any 2006.

Aquesta empresa adherida de Sant Cugat del Vallès està especialitzada en els sistemes embedded i es dedica al disseny i la fabricació de miniordinadors per a la indústria. Aquests ordinadors es caracteritzen per la seva reduïda mesura, el seu baix consum i per funcionar sense ventilador. ISEE treballa amb la tecnologia IGEP, creada per aquesta empresa l'any 2008, i fins ara ha treballat per oferir la seva alta tecnologia tant electrònica com informàtica a empreses del sector de l’energia, l’aeronàutica, la seguretat o la domòtica.

Tot i que en un principi ISEE només es dedicava al sector industrial, la companyia ara també treballa per endinsar-se al mercat del gran consum amb una de les seves últimes novetats, l’ordinador IGEPv5. Aquests nous ordinadors són més robustos i fiables que un PC convencional, i ISEE els posa al servei tant de la indústria per a la fabricació de qualsevol dispositiu o sistema que funcioni mitjançant un ordinador, com per a l’elaboració d’ordinadors d’ús infantil o tauletes.

El CTO (director de tecnologia) d’ISEE i un dels seus cofundadors, Agustí Fontquerni, és enginyer industrial col·legiat i participa en el recent Grup de Treball Automatització dins de la Comissió de Política Industrial i Innovació Tecnològica. “En aquests moments de canvis en l’era de la ‘quarta revolució industrial’, l’’Internet de les coses’, la interconnexió amb les tecnologies de la informació...,

Calia crear des dels EIC un grup de treball per donar un discurs d’innovació a la indústria catalana basat en els nous sistemes encastats (embeddeds) disponibles"

afirma Fontquerni. Aquesta companyia és un dels exemples de petites empreses que aconsegueixen grans avenços en tecnologia sense grans pressupostos. L’objectiu d’ISEE, segons Manel Caro, és “estar sempre a la cimera de la tecnologia". Amb un equip de quinze treballadors i un nivell d’exportació del 95%, ISEE factura prop dels 2 milions d’euros i creix any rere any amb la clara voluntat de contribuir a l’èxit dels seus clients a través de solucions fiables a mesura i dispositius de qualitat. Entre els seus partners tecnològics destaquen les grans multinacionals Texas Instruments i Atmel. Tanmateix, exporta a països de tot el món, sobretot a Alemanya i els Estats Units. La internacionalització de l’empresa pel que fa a la xarxa de comercialització és un dels objectius d’aquesta companyia a curt termini. De fet, l’any passat va obrir ja una seu al Canadà, a la ciutat de Montreal, per poder donar suport als clients del continent americà, i en aquests moments està treballant per obrir noves seus a altres països. 

CONTACTE: www.isee.biz /@ISEEbcn - Foto: Arxiu

______________________________

També et pot interessar:

GUARRO CASAS SA, 315 anys d'història industrial catalana

CETEMMSA: "Reinventem tecnològicament els teus productes"

AMTU: Treballem per millorar el transport públic transversal

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.