El nou pla d’Elon Musk: Tesla adquireix SolarCity

El magnat dels negocis, Elon Musk, avança en la seva aposta per la revolució de l’energia renovable i una de les seves empreses, Tesla Motors, ha adquirit SolarCity. D’aquesta compra sorgirà un projecte molt innovador: la fabricació del primer sostre solar del món.

Cal diferenciar aquesta iniciativa dels coneguts panells solars als terrats; en aquest cas, es tracta d’un sostre construït íntegrament a partir de cèl·lules solars. Als Estats Units, s’instal·len aproximadament 5 milions de teulades durant l’any i és aquí on Tesla Motors i Solar City han vist un niu de mercat aprofitable i coherent amb la seva aposta per l’energia renovable.

El projecte es troba en etapa de desenvolupament i ja s’ha fet públic que els usuaris podran personalitzar el disseny i que s'adaptarà a tots els tipus d'habitatge existents. Si alguna zona d’aquest sostre solar es fa malbé, no caldrà substituir tot el sostre sinó només aquella part. Les previsions indiquen que aquest projecte arribarà al mercat durant l’any 2017. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.