El Premi Indústria 4.0 busca candidats

Ja es poden presentar al Premi Indústria 4.0, totes aquelles empreses que es trobin duent a terme projectes o iniciatives originals enfocades en el desenvolupament de la Indústria 4.0 a Catalunya en el marc del Fòrum Indústria 4.0

Aquesta distinció busca reconèixer a totes aquelles organitzacions amb seu social a Catalunya o de fora que durant el darrer any han treballat per impulsar de manera innovadora la indústria en l’àmbit català. El guardó vol promocionar a tots aquells casos d’empreses que contribueixen de manera activa amb l’avenç de la indústria 4.0 i, així, donar a conèixer les múltiples oportunitats de les noves tecnologies aplicades al teixit empresarial català. Per l’entrega del premi, la iniciativa es valorarà segons la consideració de solució “Indústria 4.0”, la novetat tecnològica de la implantació realitzada, la complexitat tecnològica de la solució proposada i l’impacte en el model de negoci de l’empresa. 

Aquest és un reconeixement impulsat per la Comissió Indústria 4.0 integrada per membres d’Enginyers Industrials de Catalunya, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports, el Col·legi d’Enginyeria Informàtica de Catalunya, Enginyers Agrònoms de Catalunya, Enginyers de Telecomunicació de Catalunya i l’AIQS. Les candidatures finalistes seran valorades pel Jurat del Premi, integrat pel president de la Comissió Indústria 4.0 i un membre de cadascuna de les associacions/col·legis d’enginyeria que la conformen. Així mateix, cal destacar la implicació del Consell d’Impuls  presidit per Acció, on s'agrupen entitats i associacions empresarials que tenen un interès en l’àmbit de la Indústria 4.0.

La data límit per presentar candidatures és el 21 d’octubre de 2022 i la nominació del jurat s’anunciarà als candidats a partir del 14 de novembre.

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.