El relleu generacional

Els estudiants que a la dècada dels noranta es van decidir per estudiar Enginyeria Industrial sabien que el seu futur professional no seria com el dels enginyers que sortien de la universitat quaranta anys enrere.

L’enginyeria, els seus professionals i el sistema educatiu han evolucionat i han transformat la figura de l’enginyer, convertint-lo en un element necessari en els departaments tècnics de les indústries, com a assalariat o com a servei extern, però no necessàriament com a membre de les juntes directives.
Aquesta evolució implica un canvi de rols, de responsabilitats, de preocupacions, d’inquietuds... Aquesta evolució té uns protagonistes que han de ser representats a les juntes del Col·leg i l'Associaciói, perquè els seus problemes i les seves solucions són el present i el futur d’aquesta professió, i perquè amb la seva representació els enginyers més veterans poden ser conscients de la situació dels novells i poden aconsellar amb la saviesa que l’experiència els ha aportat.
La Demarcació de la Catalunya Central està vivint des de fa quatre anys aquest relleu generacional ben organitzat i planificat. Com a resultat d’això, obtenim una Junta amb experiència i energia, un tàndem que permetrà als enginyers industrials afrontar els reptes de la societat actual.

_______________________

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"72","attributes":{"alt":"","class":"media-image","style":"height: 71px; width: 70px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Mireia Fèlix, presidenta de la Demarcació de la Catalunya Central dels EIC

 

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.