Els enginyers Ramon Pallisa i Joan Giró, premis Sant Gabriel 2022

Els enginyers industrials Ramon Pallisa i Joan Giró s’han endut els premis Sant Gabriel, uns guardons que ha atorga Telecos.cat per fer un reconeixement a persones que per la seva trajectòria han contribuït de manera notable a potenciar el sector de les telecomunicacions i les TIC a Catalunya.

L’Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals ha volgut reconèixer l’impuls que Ramon Pallisa va fer per l’Escola de Telecomunicacions de la UPC i tota la tasca de gestió que va fer a la universitat. N’han destacat també, la coordinació de la creació del Campus de Castelldefels, el trasllat a Terrassa o el campus actual, així com la feina de Facility Manager a l’edifici del Barcelona Supercomputing Center (BSC) o la col·laboració en la construcció de la segona fase de l’edifici de l’ICFO. Pallisa ha reconegut estar “content i emocionat” per un premi que l’honora.

Per la seva banda, Joan Giró, Ha destacat per assumir càrrecs de màxima responsabilitat en empreses i institucions sempre vinculades als camps de l’electrònica les telecomunicacions. Des del 1969, amb la seva entrada a Phillips, fins a ser l’encarregat de tirar endavant la nova seu de la CMT a Barcelona, passant per les col3laboracions encara ara, de jubilat. Giró ha reconegut “molta il·lusió” en aquest reconeixement.

Els premis s’han lliurat durant la celebració de Sant Gabriel, patró de la professió, en una jornada que amb el títol “Cap a una societat digital més ètica i segura”, ha volgut oferir una visió transversal dels reptes i desafiaments que suposa la ràpida irrupció de les tecnologies digitals a la societat. Ha comptat amb la conferència inaugural del president de la Fundació puntCAT, Genís Roca, i un panell de ponències amb Guillem Hernández, Karina Gibert, Míriam Hatibi, Manel Medina, Francesc Xavier Vendrell i Joana Marí.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.