Els Líderpack col·loquen nou envasos espanyols entre els millors del món

Nou dels onze Premis Líderpack que han representat a Espanya als WorldStar Awards 2018, el concurs d'envàs i embalatge més important del món, han aconseguit un guardó. Aquest resultat col·loca el packaging espanyol al setè lloc en el rànquing de distincions d'aquesta competició internacional en què han participat 318 envasos de 38 països.

Els treballs espanyols premiats són: L'Amphore, una ampolla de vi fabricada amb vidre i argila per l'estudi de disseny Javier Garduño; la safata compostable OneWorld Packaging que minimitza les deixalles alimentàries; el sleeve de Mojitos Karibeño d’Ovelar; una caixa sanitària de cartró amb sorra per a gats de Cartonajes International; el pack de benvinguda d'Estrella Galícia 0,0 per al Premi d'Espanya de MotoGP d’AC Pack, S.L.; la caixa de les sabatilles Munich my way convertible en un calaix de Miralles Cartonajes; Bottelo, un embolcall amb funció de glaçonera per transportar ampolles de SmartBag; Insdinceutics Flavo-C Ultraglican, un estoig amb ampolles monodosi de sèrum facial, de Durero Packaging; i Cryovac Sealappeal PSF Zal, un film per termoformar o termosellejar safates de fruites i hortalisses de Sealed Air Packaging.

Als WorldStar, organitzats per la World Packaging Organisation (WPO), concorren treballs que prèviament ja havien obtingut un reconeixement al seu país en el concurs nacional de referència, que en el cas d'Espanya són els Premis Líderpack convocats anualment per Graphispack Associació i el saló Hispack de Fira de Barcelona. El jurat, format per representants de 16 associacions de packaging, decideix si un treball és mereixedor d'un WorldStar per comparació amb altres envasos de la seva mateixa categoria.

Així, en aquesta edició dels WorldStar s'han concedit 200 guardons –xifra rècord en la història del certamen–, en els apartats de begudes, alimentació, salut i bellesa, medicina i farmàcia, llar, electrònica, punt de venda, logística i altres. El país que més premis ha aconseguit ha estat el Japó (26) seguit de l'Índia (24), Xina (14), Àustria (11), Alemanya (10), Brasil (10), Espanya (9) i la República Txeca (9). El lliurament de trofeus tindrà lloc a Gold Coast, Queensland, (Austràlia) el 2 de maig de 2018 en el marc de la Conferència Nacional de l'Australian Institute of Packaging (AIP).

El secretari general de Graphispack Associació, Ignasi Cusí —qui va participar en la reunió del jurat celebrada el passat mes de novembre a Rio de Janeiro—, s'ha mostrat satisfet pels excel·lents resultats aconseguits un any més pels Líderpack en els WorldStar, un fet que constata "l'alt nivell de qualitat, innovació i disseny del packaging espanyol i el seu bon posicionament internacional", explica Cusí.

Aquests nou Premis Liderpack guardonats als WorldStar s'exposaran a la propera edició d'Hispack que tindrà  lloc del 8 a l'11 de maig de 2018 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.