Enric Fossas pren possessió del càrrec

Després de les eleccions del 25 de novembre passat, el nou director de l’ETSEIB, Enric Fossas Colet, ha pres possessió del càrrec aquest dijous en un acte que ha comptat amb la presència de la directora en funcions, Tània Santos, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Daniel Crespo.

Fossas ha reconegut que és “un honor” poder dirigir l’escola i s’ha compromès a fer “tot el possible perquè progressi”. Ha assegurat treballar pel diàleg però també ha advertit que no renunciarà a plantejar “temes controvertits” i  prendre decisions difícils, sempre “a favor d ela institució”. Fossas, que va ser rector de la UPC el 2013, s’ha compromès a mantenir l’estructura actual de l’escola.

La presa de possessió de Fossas arriba just vuit anys després de la presa de possessió com a rector, segons ha recordat Daniel Crespo. Crespo ha recordat que era “un moment crític” amb una universitat “amb molts problemes” i que, en canvi, durant els quatre anys de mandat, mai no es va tenir la sensació “de no saber on s’anava”. Per això, creu que és “un luxe” per l’ETSEIB que un exrector accepti “el repte” de la direcció de l’escola. Crespo s’ha compromès a treballar per trobar solució al principal problema del centre, l’edifici.

En l’acte també hi ha participat Tània Santos, directora en funcions des que Manel Mateo va renunciar per motius de salut. Santos ha agraït la dedicació de tot l’equip durant aquest temps. S’ha mostrat convençuda que Fossas pot “portar el vaixell a bon terme”, en la nova etapa de l’ETSEIB.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.