Félix Masjuan, nou president del Grup Caixa d’Enginyers

El fins ara president de la Comissió d’Auditoria i Riscos i la secretaria del Consell Rector de Caixa d’Enginyers, Félix Masjuan, relleva Josep Oriol Sala al capdavant del Grup Caixa d’Enginyers els darrers nou anys i n’assumeix la presidència. Masjuan és enginyer industrial i diplomat en Direcció i Administració d’Empreses. Fa més de 45 anys que està vinculat a l’entitat com a soci i és membre del Consell Rector desl del 2011. També és patró de la Fundació Caixa d’Enginyers.

El també enginyer industrial Antonio Santamans assumeix el càrrec de vicepresident del grup, despre´s de sis anys com a vocal. August R. Bou Camps, que es va incorporar en el Consell Rector el 2017, és el nou secretari. A més, s'incorporen al Consell Rector com a consellers vocals Sara Gómez Martín, Ana Oller Corney, Anna Toda Navarro i Javier García Pellejero. Amb aquesta nova configuració, el grup amplia la seva diversitat de gènere, amb una representació del 30% de dones, i reforça la seva representació territorial.

El repte del nou president és fer del Grup Caixa d’Enginyers la cooperativa de crèdit ‘’de referència’’ del sector bancari. Per Masjuan, els socis i sòcies són ‘’l’eix principal’’ de l’activitat de Caixa d’Enginyers i per aquest motiu, la seva ‘’satisfacció’’ serà la principal prioritat del seu mandat. Masjuan, que s’ha convertit en el vuitè president de Caixa d’Enginyers, s’ha proposat buscar ‘’la màxima competitivitat’’ en productes i serveis per posicionar l’entitat com una cooperativa ‘’diferent, coherent, socialment responsable i compromesa amb les persones que dia a dia treballem per a construir un projecte conjunt que aporti valor als socis i a la societat’’.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.