''Fer enginyeria també és fer país''

En aquests moments incerts es fan més necessàries que mai les bones notícies. Entre elles podem trobar aquests renovats Fulls d’Enginyeria. Tenir al nostre abast informació rigorosa, veraç i contrastada és la millor garantia per superar aquesta complexa etapa.

Les enginyeres i els enginyers, a qui mai us agraïm prou el vostre esforç per fer-nos un món més còmode i segur; ara també esteu tenint un gran paper en la resolució d’aquesta crisi sanitària a gran escala. Ho heu fet coordinant-vos a distància entre vosaltres, aprofitant les vostres xarxes professionals i els canals que us han ofert l’Associació i el Col·legi.

Com a Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya sento un gran orgull al veure com el nostre ecosistema de coneixement i el teixit productiu estan sabent treballar conjuntament, de forma coordinada i a distància.

Són moltes les empreses i els professionals que esteu demostrant el vostre compromís amb un objectiu comú: plantar cara a la Covid-19. Un esforç on heu sumat experiència i capacitat de reconversió per demostrar una eficaç cooperació amb els professionals de la salut. A totes i a tots, moltes gràcies per la vostra dedicació en nom propi i del Govern de la Generalitat.

D’aquesta crisi n’hem de sortir reforçats com a ciutadans, com a societat i com a persones. Sens dubte no serà fàcil, el repte és majúscul. Però si una cosa tenim clara és que, en aquesta nova etapa que ja estem començant, l’enginyeria i la indústria seran actors cabdals en la recuperació econòmica i social del país.

Amb aquesta confiança i amb aquesta certesa, us envio la meva salutació més cordial a través d’aquesta nova publicació. I us animo a seguir fent enginyeria; perquè fer enginyeria, com fer empresa, també és fer país.

 

Àngels Chacón i Feixas

Consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.