Fluidra incrementa la inversió en R+D+I el 2022

L'empresa d'equipament de piscina i wellness Fluidra va incrementar el 2022 un 37% la seva inversió en R+D+I fins a assolir els 53 milions d'euros, la xifra més alta de la seva història.  L'increment de la inversió de la companyia en aquest àmbit els darrers anys s'ha vist reflectit en la millora de l'índex de vitalitat de l'empresa, el qual mesura el percentatge de vendes que corresponen a productes llançats en els darrers cinc anys. El 2022 aquest índex es va situar al 19,7%, amb 471 milions d'euros, un 53% més que el 2021.

L'empresa està treballant per centralitzar l'activitat d'R+D en una xarxa de quatre centres propis per tenir una visió global de la piscina orientada a solucions, en comptes de categories de productes independents. Així, a més dels equips d'innovació, aquestes instal·lacions integren altres àrees rellevants per a la innovació i el desenvolupament de productes com els equips de gestió, conformitat de producte, propietat intel·lectual, innovació oberta, productes sostenibles i IoT, entre d'altres. "Sabem que l'èxit al mercat de les piscines depèn que els equips siguin, d'una banda, fàcils d'usar, instal·lar i mantenir i, de l'altra, que siguin sostenibles i fiables. Per això ens focalitzem en oferir als clients les millors solucions adaptades a les vostres necessitats", ha explicat Martí Giralt, Director General Fluidra Manufacturing Division de Fluidra.

Distribució internacional

El 2022 la companyia va concloure la construcció del seu darrer centre, el de Polinyà, amb l'objectiu de centralitzar les activitats de la regió per guanyar eficiència i enfocament. Es preveu que aquest any s'inauguri el laboratori d'R+D del centre amb diverses piscines de prova per testar tots els productes que es dissenyen. El laboratori comptarà amb equips d'assaigs mecànics, càmeres climàtiques i equips d'envelliment accelerat i impressores 3D per prototipar més ràpidament els dissenys.

Per satisfer les demandes particulars de cada regió els centres estan ubicats estratègicament. Així, les instal·lacions de Carisbad (EUA) donen servei a Amèrica del Nord, les de Polinyà (Espanya) a EMEA, les de Braeside (Austràlia) a APAC i les de Belberaud (França) a tot el món.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.