Fluidra s’alia amb el Barcelona Tech City

La  multinacional Fluidra, dedicada a l’equipament de piscines i wellness, ha firmat una aliança amb Barcelona Tech City per convertir-se en ‘corporate partner’ d’aquest hub digital i tecnològic. Així, Fluidra es podrá acostar a l’ecosistema d’empenedoria i a les start-ups i podrà aprofitar aquest contacte directe per desenvolupar solucions innovadores. També l’ajudarà a relacionar-se millor amb els consumidors, millorant en gestió i agilitat, dos aspectes clau per al desenvolupament del seu negoci.

David Tapias, Fluidra LAB and EMEA R&D Director, creu que l’aliança reforça la voluntat ‘’de seguir liderant la innovació i el canvi tecnològic’’ del sector de les piscines i el wellness. Per Tapias, la col·laboració ha de facilitar l’accés al nou talent, a noves maneres de fer les coses i a solucions innovadores a Fluidra però també a tot el sector de la piscina per adaptar-se ‘’als canvis trepidants que estan passant i passaran’’. 

El CEO de Barcelona Tech City, Miquel Martí, ha assegurat que amb aquesta incorporació, el hub se situa com un ‘’gran aliat’’ per ajudar a través de l’ecosistema a la transformació digital de grans empreses. Alhora, Martí destaca que els permetrà ‘’créixer al costat d’una companyía líder’’.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.