Fulls d’Enginyeria publica l’Anuari 2020 per Sant Jordi

Els enginyers associats i col·legiats d’Enginyers Industrials de Catalunya rebran els propers dies a casa l’Anuari 2020, una edició especial dels Fulls d’Enginyeria que, publicat excepcionalment en paper, vol oferir un recull de les notícies més destacades de l’any passat. Enginyers Industrials de Catalunya vol així, obsequiar tot el col·lectiu oferint un producte per llegir amb calma lluny de les pantalles que el confinament ha fet protagonistes durant la pandèmia de COVID-19.

Per fer-ho possible, la coordinadora de continguts del diari digital, Elisenda Rosanas, ha adaptat totes les opinions i ha fet una selecció de les entrevistes, els reportatges i les notícies publicades des del 23 d’abril passat –dia en què es donava el tret de sortida a la nova etapa. únicament en digital, dels Fulls d’Enginyeria- a un format paper dissenyat per Carles Grau.

El propòsit

Arribar a les llars de tots els col·legiats i associats és una oportunitat que Enginyers Industrials de Catalunya ha volgut aprofitar per presentar 'el propòsit’ de la institució. Amb el lema ‘Connectem solucions’, la institució explica els reptes que encara per posicionar la professió, emmarcats  en el propòsit ‘Liderem l’evolució tecnològica per al progrés del món i les persones’. En un format clarament diferenciat, Enginyers Industrials de Catalunya explica doncs, les claus de futur per a la professió en un món canviant.

proposit

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.