Fulls d’Enginyeria s’integra a l’AMIC

Fulls d’Enginyeria ja forma part de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), integrada per 455 mitjans de comunicació dels quals 278 són digitals. Conjuntament, l’AMIC agrupa mitjans que superen els dotze milions d’usuaris únics mensuals.

Amb aquesta associació, Full d’Enginyeria podrà beneficiar-se del contingut que comparteixen els mitjans de l’AMIC així com d’altres serveis que milloraran la qualitat de la publicació i promouran un major rendiment del mitjà digital. A més, l’associació promou també l’intercanvi d’experiències professionals i suggeriments entre els diferents editors de les capçaleres i plataformes associades, sempre amb el mateix objectiu de potenciar la qualitat de la capçalera. L’AMIC treballa per defensar tots els  mitjans de sector, gratuïts i de pagament, i impulsa diferents accions en benefici conjunt.

Fulls d'Enginyeria, que edita Enginyers Industrials de Catalunya, ha fet aquest mes d'abril passat un any exclusivament en un format digital. Amb un canvi de nom, més inclusiu, una aplicació pròpia i presència a les xarxes socials, Fulls d'Enginyeria ha experimentat un creixement sostingut durant el 2020 en nombre d'usuaris i pàgines vista per començar a consolidar-se com el mitjà de referència del sector de l'enginyeria. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.