Glovo augmentarà el seu equip tecnològic amb la contractació de més de 100 enginyers en els propers mesos

La startup catalana de 'delivery' ha tancat una ronda de finançament de 115 milionrs d'euros liderada per Rakuten, Seaya i Cathay i amb la participació d'AmRest. L'operació la situa com una de les empreses espanyoles que ha rebut una major inversió el 2018.

L'ampliació de capital permet refermar el model de negoci de Glovo i continuar invertint per optimitzar la plataforma i els seus recursos tecnològics amb la finalitat de millorar el servei. La companyia ha informat que augmentarà el seu equip tecnològic amb la contractació de més de 100 enginyers en els propers mesos amb l'objectiu de convertir-se en el hub tecnològic de referència en el sud d'Europa.

L'obertura de sis països i 20 ciutats de tot el món en només tres mesos demostra que fer créixer i consolidar el seu negoci a escala mundial, centrant-se en les zones de Llatinoamèrica i EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica), és una de les seves prioritats. A l’estat, Glovo ja opera en més de 21 ciutats, mentre a escala global la seva presència s'expandeix a 61 ciutats en 17 països.

 
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.