HP crea 80 nous llocs de treball a Sant Cugat del Vallès

Per l’empresa HP la seva seu de Sant Cugat és “una de les més importants del món” i tot i que ja comptava amb 2.500 treballadors, han decidit ampliar la plantilla amb 80 nous llocs de treball, amb l'habilitació d'una masia reformada. La Masia HP Experience Design Center desenvoluparà nous productes, optimitzarà els negocis d’impressió, es faran nous sistemes personals d’HP i s’establirà, també, un equip de disseny internacional. Els perfils professionals seran de l’àmbit UX Designers, Data scientist, Product Managements, Front end developers, entre d’altres.

El Govern ha contribuït a la creació d’aquest nou espai de treball amb el pla d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball, amb una ajuda de 200.000€. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball diu que “a Masia és un projecte de valor estratègic pel país, perquè genera 80 nous llocs de treball de qualitat”.

Aquest nou projecte “permet la creació d'un enclavament únic per la cerca de la innovació i estableix les bases per optimitzar encara més les solucions i serveis que duem a terme a HP” diu Inés Bermejo, directora general HP Iberia. El nou centre d’innovació s’ha obert a Catalunya pel poder d’atracció de Barcelona, però el director general d’HP Barcelona, Ramon Pastor, assegura que “La Masia facilita la connexió entre el passat i la tecnologia més avançada desenvolupada per HP i permet que el centre de Barcelona continuï creixent”.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.