Indulleida i INTECH3D-Invelon, premis del Consell Social de la UdL

Les empreses Indulleida i INTECH3D-Invelon han estat guardonades amb els Premis Consell Social que des de fa quatre anys atorga la Universitat de Lleida. Indulleida ho ha fet en la categoria gran i mitjana empresa, i el jurat n’ha destacat els més de vint anys que l’empresa porta col·laborant amb al UdL principalment amb l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) en temes de recerca i pràctiques de l'estudiantat, i més recentment també amb l'IRBLleida. INTECH3D-Invelon ha guanyat el premi en la categoria de petita empresa i s’ha valorat que els seus fundadors són joves emprenedors graduats per la UdL que en pocs anys han aconseguit fer un equip de més de trenta treballadors. A més, la companyia col·labora des de fa anys amb l'Escola Politècnica Superior (EPS) i durant els inicis de la pandèmia van fer pantalles protectores de forma desinteressada amb membres de l'EPS.

La Diputació de Lleida ha estat distingida en la categoria d’institucions amb compromís amb la UdL, pel seu suport a la universitat des dels inicis mentre que l’equip d’UCI de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV) pel seu lideratge social en la gestió de la COVID-19. Així, es reconeix el “compromís amb la societat del personal de neteja, auxiliars clínics, personal d'infermeria i mèdic així com la seua resiliència i esforç en posar en risc les seves vides per cuidar de les nostres". Aquest és una nova categoria dels Premis Consell social per posar precisament en valor el lideratge social de persones i entitats del territori.

D'altra banda, el Consell Social ha guardonat amb el premi Bones pràctiques de responsabilitat social corporativa, els treballs de final de grau (TFG) i de màster (TFM) de la Facultat de Dret, Economia i Turisme (FDET) realitzats amb la metodologia Aprenentatge i Servei (ApS) en col·laboració amb la unitat de Desenvolupament i Cooperació de la UdL. Aquesta nova categoria té com a objectiu fomentar entre la comunitat universitària pràctiques i accions de responsabilitat social.

A més, el consell social ha distingit set treballs de final de grau (TFG) d’alumnat que continua cursant un màster a la UdL, un per a cada centre de la Universitat. En aquesta modalitat,  el premi suposa finançament de la matrícula d'un màster oficial a la UdL fins a un import màxim de 3.000 euros.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.