InnoEnergy dona suport la innovació en energia sostenible amb una inversió de fins a 500.000 €

L’accelerador més gran del sector de l'energia sostenible a Europa ofereix suport mitjançant els seus programes d'acceleració i creixement amb un valor de fins a 500.000 € als emprenedors i petites empreses més innovadors que treballin per al futur de l'energia sostenible.

Aquest suport està disponible a través del programa InnoEnergy Highway© per a empreses emergents amb productes en desenvolupament llestos per a la comercialització en menys de 2 anys, i d’InnoEnergy Boostway©, dissenyat per accelerar el creixement i potenciar el rendiment de les empreses del sector de l'energia sostenible en la seva adaptació al creixement de vendes, la industrialització i la internacionalització.

Els sol·licitants que aconsegueixin el suport obtindran accés a una xarxa de més de 300 socis i a la comunitat virtual europea d’InnoEnergy, assessorament i tutela en l’àmbit directiu, i assistència de primera línia als esdeveniments europeus sobre energia, incloent-hi The Business Booster, l'esdeveniment anual de networking internacional d’InnoEnergy que atreu companyies de tota la cadena de valor de l'energia amb l'objectiu de conèixer personalment a altres innovadors.

Josep-Miquel Torregrosa, Business Creation Officer d’InnoEnergy, ha manifestat: “La innovació és la resposta si Europa vol tenir èxit en la construcció d'un futur d'energia sostenible. La nostra missió és localitzar companyies amb noves idees, productes i solucions amb el potencial d'influir veritablement en el resultat i oferir-los el combustible d'alt octanatge que necessiten per aconseguir la comercialització”.

“La finalitat d'aquesta convocatòria per a les empreses emergents és identificar a les millors i més brillants companyies joves d'energia sostenible i oferir-los el catalitzador per al creixement. A més del finançament, les empreses emergents que participen en els nostres programes Highway© i Boostway© obtenen accés als millors experts del sector, ja sigui a través de les nostres xarxes de contactes o de la InnoEnergy Master’s School”.

Solaris Offgrid, una start-up recolzada per InnoEnergy, ha aconseguit recentment un finançament preliminar d'1 milió d'euros gràcies a la participació en The Business Booster. Es tracta d'una companyia britànica que ofereix solucions solars pay-as-you-go a Àfrica, amb l'objectiu d'utilitzar aquest finançament per aconseguir les 2.500 instal·lacions abans de la finalització del 2017.

Smartive, una altra empresa recolzada per InnoEnergy, va guanyar fa poc (l’any 2016), el New Horizon Award de Enterprise Europe Network, fet que suposa el reconeixement com l'empresa emergent més innovadora de la UE. L’èxit és resultat directe de la participació en InnoEnergy Highway©, que li va permetre guanyar clients com Gas Natural Fenosa, EDP (renovables) i GdES (Comsa Emte), tots ells socis d’InnoEnergy Iberia. InnoEnergy també ajuda a la companyia a créixer a Alemanya i França.

La convocatòria està oberta fins al 29 de juny per a qualsevol empresa que treballi en un dels vuit sectors centrals de InnoEnergy: energia renovable, xarxa elèctrica intel·ligent, emmagatzematge d’electricitat, edificis i ciutats intel·ligents i eficients, eficiència energètica, tecnologies netes del carbó, energia de combustibles químics i convergència sostenible d’energia nuclear i renovable.

Per a més informació, InnoEnergy organitza dos seminaris web que se celebraran el 8 de juny a les 12.00 hores (CEST/GMT+2) o el 21 de juny a les 12.30 hores (CEST/GMT+2). Si desitja sol·licitar la seva assistència o per aplicar al programa, visiti https://goo.gl/JexuEt

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.