IOT Solutions World Congress tornarà amb tecnologia puntera

Aquesta vuitena edició, IOT Solutions Wordl Congress presentarà 125 ponències al voltant de quatre grans desafiaments: Transformació possibilitada per la Tecnologia, Canvi climàtic i Sostenibilitat, Normativa i Estàndards, i Seguretat i Ciberseguretat. El congrés, que se celebrarà del 21 al 23 de maig al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, aplegarà més de 400 expositors i 250 experts.

Entre els experts que participaran en el congrés, hi figuren: Elisa Rönkä, directora global de Vendes de SaaS d'Edificis Digitals de Siemens; Lucy Han, vicepresidenta executiva de Solucions d'Automatització d'Edificis i Habitatges d'ABB, Megan Samford, directora de Seguretat de Productes de Schneider Electric, entre molts altres experts que  mostraran com els quatre desafiaments poden trobar solució a l'IoT (Internet de les Coses).

Marc Tarragó, director de l'IOTSWC, ha explicat que “l’esdeveniment reuneix tot l'ecosistema tecnològic en l'àmbit global perquè la indústria pugui aprofitar el poder de la tecnologia amb l'objectiu que sigui capaç de superar els seus desafiaments més grans".

La zona expositiva comptarà amb més de 400 empreses capdavanteres en el camp de les solucions transformadores com ABB, Digicet, Emnify, etc. També es complementarà a partir d'una àrea específica per al sector dels semiconductors, els Testbeds, un Pavelló d'empreses emergents, l'espai de Dones i Diversitat a la Indústria, i el Garden, l'entorn de networking del saló. L’any passat, 2023, el congrés va tenir molt èxit amb la connexió de 16.700 milions de dispositius a tot el món i aquest any es preveu que s'arribin als 19.200 milions.

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.