IQS Tech Factory i Innovation Forum organitzen per primera vegada Imagine IF! a Barcelona

IQS Tech Factory, el centre d'emprenedoria de l'Institut Químic de Sarrià, i Innovation Forum, la xarxa mundial d'innovadors, han organitzat per primera vegada el programa d'acceleració a nivell global per a projectes emprenedors de base científica, IMAGINE IF !.
 
La startup New Born Solutions ha estat escollida finalista del programa d'acceleració IMAGINE IF! El jurat format per Julian Vinué, director de Wayra Barcelona; Carlos Esteban, director d'Inversió a Caixa Capital Risc; Karolina Korth, gerent de Desenvolupament de Negocis a Roche Diabetis Care; Nuno Alves; desenvolupador de negocis a Stevenage Bioscience Catalyst i Innovation Forum; i Eduard Diviu, CEO de Sagetis Biotech; van seleccionar a New Born Solutions per la seva innovadora tecnologia no invasiva per a la prevenció de la meningitis infantil, Neosonics van seleccionar a New Born Solutions per la seva innovadora tecnologia no invasiva per a la prevenció de la meningitis infantil, Neosonics.
 
Els propers passos de New Born Solutions
New Born Solutions representarà Barcelona a la següent fase del programa i competirà amb els 9 equips seleccionats a la resta de ciutats europees en la Innovation Forum - Leaders Conference, que tindrà lloc el proper 22 de setembre al West Road Concert Hall de Cambridge. Durant la trobada, els 10 equips finalistes presentaran el seu projecte davant experts internacionals del sector industrial, acadèmic i governamental, i optaran a guanyar 30.000 lliures esterlines per seguir desenvolupant la seva idea.
La IFConference, que enguany celebra la seva tercera edició, unirà un any més, als líders internacionals de la indústria, de l'educació i del govern, amb empreses i emprenedors que es troben en l'etapa inicial de la seva trajectòria. La conferència se centra en la innovació d'indústries tecnològiques, concretament de l'àmbit farmacèutic, biotecnològic i de les tecnologies netes. En els últims tres anys s'ha posat en contacte a més de 700 representants de l'ecosistema empresarial i emprenedor, generant aliances entre tots ells.
Els deu finalistes del programa d'acceleració a Cambridge, també entraran a formar part del programa d'acceleració definitiu de IMAGINE IF !, en el qual durant el període del 23 de setembre al 20 de desembre, rebran assessorament experts de l'ecosistema emprenedor a nivell mundial per convertir la seva idea en un projecte empresarial i tindran l'oportunitat de participar en la Conferència d'Inversors que tindrà lloc al gener de 2017 a Cambridge.
 
Innovation Forum i IQS Tech Factory promouen projectes emprenedors
Innovation Forum i IQS Tech Factory es van unir per organitzar IMAGINE IF !, un projecte innovador que se centra a promoure idees emprenedores que treballen per la millora de la vida a través de la ciència.
Des dels seus inicis, Innovation Forum actua com una xarxa mundial amb més de 10.000 innovadors que busca construir ponts entre la indústria, l'acadèmia i el govern. El seu objectiu és facilitar una estructura multidisciplinària que reuneix enginyers, professionals del negoci, economistes, metges, científics i polítics, mitjançant el foment de la sinergia entre l'educació, la indústria i el sector públic per accelerar el ritme de l'adopció de la tecnologia en benefici de la societat.
IQS Tech Factory va néixer l'any 2015 amb la finalitat de contribuir al desenvolupament industrial, convertint tecnologies disruptives en oportunitats de negoci i sent un generador d'indústries transformadores. IQS Tech Factory promou i dóna suport a les empreses tecnològiques prometedores mitjançant l'organització de presentacions, tallers, esdeveniments i assessorament en el desenvolupament empresarial.
 
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.